Contact

Over de Dieetwinkel

Voed-je-Gezond Diëtist

Heb je een klacht en wil je er blijvend vanaf? Wil je meer energie, gezonder leven of meer weten over de juiste voeding voor jouw gezondheid? Wij adviseren je een zo natuurlijk mogelijke onbewerkte voeding: natuurvoeding. Waar nodig aangevuld met (voedings-) supplementen.

Natuurlijk beter; Voed je gezondheid

Uit ervaring blijkt veel gezondheidsklachten verbeteren of verdwijnen met het aanpassen van de voeding. Soms kunnen kleine veranderingen al een groot resultaat hebben. Samen gaan we op zoek naar de geschikte voeding en aanpassingen om je klachten te behandelen en de oorzaak hiervan aan te pakken

De aanpak is gericht op de lange termijn, je klachten te verbeteren zonder medicijnen, medische ingrepen, nu maar ook in de toekomst.

Mirjam Bakker

img_4831

Als  Voed-je-Gezond diëtist ben  ik aangesloten bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) waarbinnen we kennis en wetenschappelijke informatie uitwisselen. Na de HBO opleiding diëtetiek te hebben afgerond heb ik vele opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Ik werk met de laatste wetenschappelijke inzichten volgens de principes van Evidence Based Medicine. Dit betekent dat ik de wetenschappelijke literatuur, mijn kennis en ervaring en jouw wensen en mogelijkheden inzet bij het zoeken naar een oplossing voor je klachten. Daarnaast geef ik voedingsworkshops, voedingsleer lessen aan therapeuten en (para-)medici. Ben ik voorzitter van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) en schrijf ik voor de Voedingspiramide en heb ik de FODMAP brochure (mede-) ontwikkeld.

Bekijk mijn profiel op linked-in

Aangesloten bij/ lid van:

Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Voed-je-Gezond Diëtisten 

Natuur Diëtisten Nederland (NDN)

Goed Glutenvrij Diëtisten van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV).

Frederike Karduks

img_4821

Naast de HBO opleiding dietetiek heb ik verschillende aanvullende scholingen gevolgd zoals de opleiding hormoontherapie bij Ralph Moorman. Mijn voornaamste specialisaties zijn hormonale disbalansen en voeding bij zwangerschap(-wens). Je kunt bij mij terecht om je hormonen op een natuurlijke manier in balans te brengen!
Met een holistische aanpak kijk ik samen met jou hoe we de oorzaak achter de klachten op kunnen lossen en daarbij een passend eetpatroon kunnen vinden. de juiste voeding kan voor iedereen het verschil maken. Je krijgt meer energie, voelt je fitter en verbeterd je gezondheid en weerstand.

Daarnaast hou ik mij bezig met voeding van (jonge) kinderen, twijfel je of jouw kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt? Graag zal ik je hierin adviseren.

Samenwerking

Om het effect van ons handelen te versterken is het belangrijk om samen te werken. Wij werken graag samen met (huis-) artsen, therapeuten en collega’s.

Jacqueline Tesselaar, bioresonantie en acupunctuur

Arina Marsman, acupunctuur en Chinese Fytotherapie

Ina van de Hoef, psychosomatisch therapeut, gespecialiseerd in afvallen, healthy weight online

Sander Tolenaar, osteopathie

Chiropractie Rikke Sorensen en Marie-Louise Stassen

Massage praktijk: In je Lijf

Voedingspiramide

Voedingspiramide staat voor puur natuurlijk, lekker en gezond eten, biologisch, zonder zakjes of pakjes of toegevoegde suiker. Dit gebruiken wij als   basis voor onze adviezen. Mirjam heeft samen met collega diëtist Louise Witteman  de Voedingspiramide ontwikkeld en het bijbehorende Voedingspiramide boek geschreven.