Contact

Over de Dieetwinkel

Voed-je-Gezond Diëtist

Heb je een klacht en wil je er blijvend vanaf? Wil je meer energie, gezonder leven of meer weten over de juiste voeding voor jouw gezondheid? Wij adviseren je een zo natuurlijk mogelijke onbewerkte voeding: natuurvoeding. Waar nodig aangevuld met (voedings-) supplementen.

Natuurlijk beter; Voed je gezondheid

Uit ervaring blijkt veel gezondheidsklachten verbeteren of verdwijnen met het aanpassen van de voeding. Soms kunnen kleine veranderingen al een groot resultaat hebben. Samen gaan we op zoek naar de geschikte voeding en aanpassingen om je klachten te behandelen en de oorzaak hiervan aan te pakken

De aanpak is gericht op de lange termijn, je klachten te verbeteren zonder medicijnen, medische ingrepen, nu maar ook in de toekomst.

Mirjam Bakker

img_4831

Als  Voed-je-Gezond diëtist ben  ik aangesloten bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) waarbinnen we kennis en wetenschappelijke informatie uitwisselen. Na de HBO opleiding diëtetiek te hebben afgerond heb ik vele opleidingen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Ik werk met de laatste wetenschappelijke inzichten volgens de principes van Evidence Based Medicine. Dit betekent dat ik de wetenschappelijke literatuur, mijn kennis en ervaring en jouw wensen en mogelijkheden inzet bij het zoeken naar een oplossing voor je klachten. Daarnaast geef ik voedingsworkshops, voedingsleer lessen aan therapeuten en (para-)medici. Ben ik voorzitter van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD) en schrijf ik voor de Voedingspiramide en heb ik de FODMAP brochure (mede-) ontwikkeld.

Bekijk mijn profiel op linked-in

Aangesloten bij/ lid van:

Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Voed-je-Gezond Diëtisten 

Natuur Diëtisten Nederland (NDN)

Samenwerking

Om het effect van mijn handelen te versterken is het belangrijk om samen te werken. Ik werk daarom graag samen met (huis-) artsen, therapeuten en collega’s.

Jacqueline Tesselaar, bioresonantie en acupunctuur

Marloes Reijman, bekkenfysiotherapie Frankenslag in Den Haag

Arina Marsman, acupunctuur en Chinese Fytotherapie

Sander Tolenaar, osteopathie

Chiropractie Rikke Sorensen en Marie-Louise Stassen

Massage praktijk: In je Lijf

Voedingspiramide

Voedingspiramide staat voor puur natuurlijk, lekker en gezond eten, biologisch, zonder zakjes of pakjes of toegevoegde suiker. Dit gebruiken ik als  basis voor de adviezen. Ik heb samen met collega diëtist Louise Witteman  de Voedingspiramide ontwikkeld en het bijbehorende Voedingspiramide boek en recepten geschreven.